Persbericht : Van Overtveldt wil uitstel voor invoering witte kassa

Als ABVV HORVAL hebben we het steeds geschreven.  Deze kassa komt er niet op 1 januari 2016…. En wie krijgt vandaag opnieuw gelijk….

 

Welke politieke hypocrieten hebben we vandaag in de regering zitten...

Min. Van Overtveldt onbekwaam om een wet te maken die een kassa zou moeten invoeren, wordt teruggefloten door de Raad van State en beloofd ONMIDDELLIJK de wet te zullen corrigeren.

Nu tracht hij zijn verantwoordelijkheid af te wentelen op de producenten van de kassa. Niet meer dan een hypocriete leugen!

Wie heeft nagelaten om de producenten de juiste informatie te geven?  Wie heeft gewacht tot het kalf verdronken was… Juist, het was deze regering!

Wie wordt vandaag voor schut gezet? De restaurateur die de kassa heeft geïnstalleerd of diegene die dit vol overtuiging niet deed en blijft verder frauderen.

De eerste reacties van werkgevers op sociale fora liegen er niet om en zijn terecht bikkelhard voor deze regering !!

Voor zij die nog twijfelden is het nu toch wel duidelijk dat deze rechtse regering sociale en fiscale fraude in de hand werkt en ze minstens legaliseert.

Door het invoeren van de flexijobs kun je nu legaal bijklussen als gelegaliseerde zwartwerker.  

De overuren worden nu bruto voor netto uitbetaald, dus zoals vroeger toen ze in het zwart werden gepresteerd.

Controle staat niet in het regeerakkoord.

 

Al sedert 2010 zeggen we dat de witte kassa er niet ging komen en het ziet er naar uit dat ze er nooit zal komen!  

Dit uitstel is niet meer of minder dan de zoveelste leugen... de brave burger die gekozen heeft voor deze regering van NVA,  OpenVLD en CD&V zal zijn keuze duur betalen.

Waarom zou deze regering een strijd voeren tegen fraude, er zijn veel makkelijker slachtoffers te vinden, namelijk de burgers van dit land die kunnen worden uitgeknepen als een citroen.

Zij hebben immers geen recht tot klagen, want zij hebben deze regering verkozen.

Deze regering maakt ons maatschappelijk model met opzet kapot en zal alles in het werk stellen om een individualistische liberale maatschappij te creëren,  waar geen plaats is voor sociale welvaart, maar waar er enkel rijken en armen zullen zijn!!

Verander jullie titel, dan dekt de flag de lading beter: Tommelein, minister ter bevordering van sociale fraude en Van Overtveldt, Minister van ontdoken Financiën...

Maar ja wat wil je met deze regeringssamenstelling, NVAers en OpenVLDers hebben geen geweten en de CD&Vers gaan op zondag naar de kerk en hun zonden worden vergeven...